KVALITETA i
Profesionalnost

Adriacink Transport d.o.o. je tvrtka osnovana 2008.godine. Osnovna djelatnost je pružanje usluga rada autodizalicama te usluga prijevoza, čime se bavi od 1989.godine. Također, specijalizirani smo za prijevoz tereta vangabaritnih dimenzija, kao i tereta velikih težina.

Značajno je da tvrtka raspolaže vlastitim kapacitetima i mehanizacijom te pratećom infrastrukturom,odnosno logistikom što čini osnovni preduvjet konkurentnosti i kvalitete Posjedujemo licencu za međunarodni prijevoz te sva vozila imaju osigurani teret kako bi mogli konkurirati ostalim tvrtkama u međunarodnom prijevozu.

U proteklom razdoblju tvrtka je učestvovala na svim većim projektima u Hrvatskoj, naročito na projektima izgradnje viadukata.

Dugogodišnju poslovnu suradnju ostvarujemo s tvrtkama: Konstruktor-inženjering d.d.; Viadukt d.d.; Brodosplit-Brodogradilište d.o.o., Hidroelektra niskogradnja d.d. i mnogim drugim. Prisutni smo i u rješavanju interventnih situacija (prevrtanje strojeva,havarijama na gradilištima, hitnim intervencijama na autocestama te spašavanju ljudskih života). Sudjelovali smo na montažama i demontažama raznih portalnih dizalica u brodogradilištima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Naša profesionalnost, poštivanje zadanih rokova kao i iskustvo i stručni kadar postali su prepoznatljivi u pronalaženju pravih rješenja te uspješnoj realizaciji poslova.